Cairn Terrier - Kennel           
1996 - 2018

welkom

Dank u voor uw bezoek aan onze homepage. Op deze homepage willen we onszelf en onze Cairn Terrier introduceren. Wij zijn een kleine kennel in Zuidoost-Hongarije (Ruzsa). Al onze honden zijn getest op hun gezondheid door een officiële dierenarts. Als u nog vragen of suggesties hebt, schrijf dan naar ons.
Hoe kregen we de Cairn Terrier. Ja, dat is nogal iets andere dan een grote deense Dog, of Oost Europese Herdershonden  Heroverwegen werd aangekondigd. West Highland Terrier  bestond al in de familie, maar op een of andere manier was het niet gebaseerd op de liefde. Plotseling stapte een Cairn Terrier in het leven van mijn zus Natascha. Ze zocht nadat ze  altijd een Engels Bulldog had,  Natascha was dol op kleine Honden. Toen haar dierenarts zei: "als je op zoek bent naar iets gezonds, neem een kijkje op de Cairn Terrier." Gezegd, gedaan en ze nam een Cairn Terrier mee, die ze Ricard noemde. Hij was zo lief en brutaal!!! De pluspunten van de Cairn Terrier waren voor ons: Uitzonderlijk gezond ras, Robuust klein en liefhebbend met kinderen Onze honden rennen en spelen in onze tuin van 1,8 ha. Elke  koper kan komen (op afspraak) naar onze boerderij en zien hoe we leven met onze honden. Als u kiest voor een pup van ons, dan kunt u verblijven in onze gastkamer met bad.
Cairn Terrier
Home
©  Copyright by Coeur de Lion           D’Hongrie Kennel 2008 - 2018   
Wij Coeur de Lion d ' hongie FCI geregistreerd No. 667/08  Hier bent u aan het juiste adres. Xenia  Blem (Moser) en Volker  Blem, die al meer dan 12 jaar fokken, zijn competente/ervaren fokkers van VEOs Vostochno Evropeiskaya, owcharka, Oost-europase herdershonden, Oost- Europese herdershond, Kelet Európai Juhászkutya, Berger de l'Est d'Europe, Cairn Terrier en voorheen ook de grote Deen.  Wij staan tot uw beschikking voor eventuele vragen of suggesties.